Digitalt førstehjelpskurs

Har din organisasjon behov for førstehjelpskurs?
Vi kan holde både digitale og fysiske kurs.


Ett førstehjelpskurs trenger ikke kun å være ved fysisk oppmøte. Vi har tilpassede løsninger for en sikker gjennomføring, uansett om dere ønsker rene nettvarianter, eller en kombinasjon av nettkurs og fysisk oppmøte med trening på HLR og hjertestarter. (Livredningskurs i vann må gjennomføres ved fysisk oppmøte). Noen av de kurs vi kan tilby:

• HLR/DHLR (hjertestarter)
• Livreddende førstehjelp
• Generell førstehjelp
• Førstehjelp og forebygging av ulykker for barn
(Passer godt for barnehager/skoler og tilpasses den aktuelle aldersgruppen)
• Livredningskurs/Årlig prøve

Vi tilpasser kursene våre og sørger for at det alltid inneholder de moduler og elementer som passer best til deres hverdag. Så uansett hvilken bransje/organisasjon dere tilhører får dere kurs for DERE.

Ta kontakt ved evt. spørsmål og for ett hyggelig tilbud:
siv@nls-romerike.no / 450 20 684