Vil du begynne hos oss? Vi har noe for alle!

Vi har flinke instruktører som gleder seg til å ta i mot dere på hver trening. Vi har fokus på individuelle behov og ferdigheter. Hos oss lærer barna viktige ferdigheter de kan ta med seg videre. Noe av det beste med livredning er samholdet og det gode vennskapet på tvers av alder og nivå. Fordi vi blander livredning og svømming sammen vil vi kunne ha mange kreative øvelser. Vi jobber både ute og inne og i tillegg til forskjellig utstyr lærer man å ta ansvar og håndtere situasjoner som kan være utfordrende.

Bli med på laget og vær med på å jobbe med inkludering for alle. Vi jobber etter 4 verdier:

  • Samhold
  • Mangfold
  • Innsats
  • Likeverd

= SMIL

Ikke minst jobber vi etter det internasjonale mottoet «everybody can drown, no one should»💦💫

Ta kontakt med oss om du ønsker å starte, vi har varierte kurs over hele Romerike🏊‍♀️🏊‍♂️🛟

Foto: Benjamin A. Ward / NLS Romerike