Kurs for voksne

Vi arrangerer svømmekurs for voksne enten du trenger å lære deg å bli trygg i vannet, å svømme eller å få en bedre teknikk. Det er aldri for sent å lære seg å svømme🏊‍♂️🏊‍♀️💪🏻 Her har vi også flere grupper hvor imigranter/flyktninger er hjertelig velkomne. I tillegg har vi egne vannaktiviteteskurs for gravide og vanngym. Les mer om de forskjellige kursene under her.

Vi har kurs på følgende dager, nivå og tider:

Jessheimbadet tirsdager 19:15-20:00 – bli trygg/bedre teknikk

Skårer (Lørenskog) onsdager 19:30-20:15 – bedre teknikk NB: KUN for kvinner/jenter

Sagdalen (Strømmen) 19:30- 20:15 – bli trygg/lær å svømme/bedre teknikk

Nannestad mandager 20:15 -21:00 bli trygg/lær å svømme/bedre teknikk

Rolvsrud (Lørenskog) fredager 19:45-20:30 – vannaktivitet for gravide

Lovisenberg (Gardermoen) gamle LHL lørdager 10:00-10:45 – vannaktivitet for gravide

Frydenlund (Strømmen) mandager 19:30-20:15 – vannaktivitet for gravide

Frydenlund (Strømmen) mandager 20:15-21:00 – bli trygg/lær å svømme

Frydenlund (Strømmen) onsdager 19:30 – 20:15 – vanngym

Foto: Synne Olsen

Vannaktivitet for gravide

Aktivitet i vann for gravide er en aktivitet som styrker kroppen generelt og spesielt de delene av kroppen som er mest utsatt ved fødselen. Aktiviteten i vann setter kroppen i forberedelse til fødselen og hjelper kroppen gjennom endringer som foregår under og etter svangerskapet. Det er fokus på avspenning, uttøyning, styrke og pusteøvelser. Ved regelmessig aktivitet i bassenget kan man sterkt redusere plager som hovne føtter, krampe og bekkenløsningplager.

Vi er fleksible på antall kursganger og tilrettelegger i forhold til trimesteret du er i, men legger opp 8 kursganger som et utgangspunkt.

Foto: REM Images/ NLS Romerike

Bli trygg/lær å svømme/bedre teknikk

Disse kursene jobber instruktørene mot de målene som kursdeltagerene selv ønsker. Vi har instruktører som er gode på å individuelt tilpasse kurset slik at du oppnår dine mål. Om det er at du skal bli flinkere til å svømme eller om du har vannskrekk og ønsker å lære deg å takle dette og bli trygg i vannet. Det er aldri for sent å lære seg å svømme.

Kurset på Skårer på onsdager er kun for kvinner/jenter for å imøtekomme dette behovet.

Bassenget på Frydenlund er veldig lite, derfor er dette bassenget ikke egnet til bedre teknikk, men veldig bra sted å starte for de som ønsker å lære å bli trygg i vannet og meste følelsen av å kunne svømme. De andre bassengene er større og derfor også egnet for bedre teknikk og ikke bare å lære å svømme.

Lurer du på noe rundt dette er det bare å spørre!

Vanngym

Dette er en morsom og effektiv måte å trene på. Kurset kan ha deltagere med forskjellige behov. Du kan selv regulere intensitet på øvelsene så de passer din kropp og ditt behov. Det er en skånsom og leddvenlig treningsøkt. Kurset passer for alle nivåer, uansett alder og form. Kurset foregår i varmtvannsbasseng noe som er godt for muskler og ledd.

Noe for deg eller noen du kjenner?

Gå inn her og meld deg på i dag:

Påmelding kurs for voksne

Husk at vi har begrenset antall plasser så viktig å ta kontakt så raskt som mulig!